Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Megosztom másokkal is:
  • 659

„Egy szemtanú szerint Szijjártó mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre…

…hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában” – írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csütörtök reggeli posztjában, fotókat is mutatva a külügyminiszter újabb lebukásáról.

Hadházy informátora szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt „elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében”.

„Ezért kellett tehát a rendőrség VIP-helikopterével lesietni, és csak utána az üresen odaküldött Mercedesbe átülni” – összegez a politikus.Az informátor képet is küldött a lovas karámban leszállt helikopterről:

Cikkünk megjelenèse után reagált a Külügyminisztérium, melyet változtatás nèlkül közlünk:

Reakció:

A mai Hadházy-féle álhírekkel szemben a valóság az, hogy július 14-én Szijjártó Péter előbb Budapesten bejelentette a Lidl 35 milliárd forintos beruházását, amely 400 új munkahelyet teremt, majd Budapesten hivatalos látogatásra, Dunakeszin pedig munkaebédre fogadta az osztrák, a cseh, a szlovák és a szlovén külügyminisztert, ezt követően Tolnára utazott, ahol bejelentette a Fastron Hungária Kft. 564 millió forintos beruházását, amely 217 munkahely megőrzését teszi lehetővé. Végül Szekszárdon egy munkavacsorán vett részt 10 Tolna megyei cég vezetőjével, tehát nem politikusokkal. Ezek a cégek 4,7 milliárd forintnyi beruházást fognak végrehajtani, és összesen 1139 munkahelyet védenek meg.

Magyarországnak működnie kell, számunkra a munkahelyek védelme a legfontosabb. A baloldalra az összefogásban a vírus első hulláma alatt sem lehetett számítani, és most sem lehet.


Megosztom másokkal is:
  • 659

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --