Orbán Viktor, 2020. 06. 12. - Fotó: O.V. közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A REUTERS szerint könnyen lehet, hogy az Orbán-kormány a végnapjait éli, ugyanis ekkora válság erősebb kormányokat is elsöpört már.

A Fidesz ugyan jelenleg vezeti a közvélemény-kutatásokat, azonban ez csak látszólagos előny, főleg ha hozzátesszük azt, hogy az ellenzék hibahatáron belül fej-fej mellett áll a kormánypártokkal.

Azonban azt nem lehet tudni, hogy mikor cseng le a koronavírus-járvány, és meddig hat a gazdaságra, illetve hogy a szavazók nem Orbánt teszik-e majd felelőssé a súlyos anyagi következményekért, amikor 2022-ben az urnákhoz járulnak – írja Magyarországról szóló elemzésében a világ legtekintélyesebb hírügynöksége.

Márpedig jelenleg nagyobb az államháztartási hiány a vírushelyzet következtében, mint amikor az MSZP kormány a gazdasági világválság miatt kénytelen volt megszorító intézkedseket bevezetni.

Vajon meddig marad stabil Orbán hatalma, ha elfogy a pénz? Az pedig, hogy baj lesz, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Orbánék már is bejelentettek egy brutális megszorító intézkedést.

Igen sanyarúak a magyar gazdaság kilátásai és ez elhozhatja a véget a magyar miniszterelnök számára, aki pedig az utóbb évtizedben biztosan ült a nyeregben – írja a Reuters budapesti irodája

A hírügynökség anyagait naponta több mint egymilliárd ember olvassa a világban, hiszen a többi közt 115 ország 750 televíziója, valamint jó ezer újság veszi át azokat rendszeresen.

A mostani jelentést máris lehozta a napi 2,5 millió látogatót felmutató Yahoo News, a 4. legnépszerűbb amerikai hírportál, valamint a US News and World Report honlapja is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: