Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden idők legnagyobb otthonteremtési programját szeretnék megvalósítani Magyarországon. “Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is” – jelentette be Novák Katalin a parlament népjóléti bizottságában a miniszter-jelölti meghallgatásán.

Miniszterjelölti meghallgatásomon elmondtam, célom, hogy megvalósítsuk minden idők legnagyobb otthonteremtési programját Magyarországon. Dolgozunk a második Családvédelmi Akcióterven is – posztolta Novák Katalin, aki október 1-től lesz családügyi miniszter.

A most bejelentett otthonteremtési támogatással a lehető legtöbb fiatalnak és családnak szeretnének segíteni. A programnak számos eleme lesz, “a részletek készen vannak, hamarosan a kormány fog erről döntést hozni” – mondta a bizottsági meghallgatáson Novák Katalin. Részleteket nem osztott meg.
A népjóléti bizottság előtt a miniszteri poszt várományosa azt is bejelentette, hogy dolgozik a Családvédelmi Akcióterv 2-n is. Bízik benne, hogy a kormány ezekről is dönt az elkövetkező hónapokban – mondta.

Novák Katalin a legfontosabb célnak nevezte, hogy megőrizzék mindazt, amit már elértek. És, hogy mindenki számíthasson arra, hogy hosszú távon ezek a családtámogatások elérhetőek lesznek – tette hozzá.

 

Forrás: ATV / Novák Katalin közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: