Orbán Viktor, 2020. 06. 12. - Fotó: O.V. közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem is találok jelzőket. Ostoba? Idióta? Rosszindulatú? Korlátolt? Hát nem tudom mi a jó szó erre.

500 egészségügyist ültetnének 10 ezer szurkoló közé miközben erősödik a járvány

– ez a magyar védekezés.

Az MLSZ a kormányra rálicitálva növeli a budapesti Szuperkupa-döntő veszélyességét. Amikor másról sem hallani, mint hogy meg kell állítani a vírus külföldről való behurcolását, akkor találja ki a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy 500 magyar egészségügyi dolgozót meghív a meccsre és beülteti őket több ezer külföldi közé.

Bravó! Tényleg még nagyobb veszélynek kell kitenni azokat, akik életmentő, a vírus elleni védekezésben nélkülözhetetlen munkát végeznek?

Az orvosoknak nem egy, a járvány szempontjából magas kockázatú meccsre szóló ingyenjegyre van szükségük, hanem arra, hogy mindent megtegyenek a biztonságukért.

A szakemberek szerint a járvány lassítása érdekében minél több tesztelésre van szükség, ezért az MSZP is azt javasolja, hogy a kormány kezdje meg a megfertőződés szempontjából magas a rizikójú emberek, tehát az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok és a szociális szféra dolgozóinak rendszeres állami tesztelését.

Az MLSZ és a kormány pedig ne fokozza tovább a veszélyt, hanem hozza meg az egyetlen felelős döntést és zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezze meg a Szuperkupa-döntőt!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: