Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 A való világ celebjénél elszakadt a cérna. Elég sarkosan fogalmazta meg a véleményét. Persze kérdés, hogy mennyire van igaza, de ennek eldöntését olvasóinkra bízzuk.

A 24.hu számolt be róla, hogy Baukó Éva szerint annyi pénzért, amit a zenészek a raktárkoncertekért kapnak, Mundruczó Kornél leforgatná a Kill Bill harmadik részét.

A kormány által augusztusban kihirdetett raktárkoncertek miatt borult ki Baukó Éva a Facebook-oldalán, ahol sok felkiáltójellel együtt hosszan kifejtette, mi a problémája azzal, ha a járvány miatt munka nélkül maradt zenészek előre felvett koncertekért kapnak pénzt.

Baukóhoz Tóth Gabi raktárkoncertje most jutott el Facebookon, és azt meglátva adta ki magából a Való Világ negyedik szériájából ismert celeb az alábbiakat:

Tisztes adófizető állampolgárként mélységesen felháborít amit a NETEN látok!

Raktárkoncert az @nyátok büdös pic@&#át ! Ez egy sima videó, amit felvesztek egy sufniban, 3o millió forintért, ennyi pénzből Mundruczó Kornél simán leforgatná a Kill Bill harmadik részét.

Nektek meg van pofátok azt mondani, egy ilyen sima sufni videóra, hogy koncert. Hát nem koncert, csak pénznyúlás! Tóth Gabi milyen alapon veszi fel az ilyen támogatást ?

Ez a támogatás, ami egyébként az adófizetők pénzéből van, a zeneipar perifériáján létező zenészeknek lenne, akkor miért kaphatják meg azok, akik évente 20-30 milliókat kapnak csak a tv-s szerződéseikből?

( Egy átlagos “zenészceleb” , amikor a tv/Ben műsort vezet, zsűrizik vagy bármilyen szerepet vállal fel adásonként simán megkapja a nettó 2-6 millió forintot, ez így megy az RTL-nél és a TV2-nél is, ha én mondom elhihetitek!!!

És erre jön még rá a rádiós játszások után kapott évi 10-20 milliós jogdíj , ezeket a pénzeket nem érinti a vírus. Úgyhogy most nézzétek meg milyen műsorok mennek jelenleg a tv-Ben, amiben “zenészcelebek”vannak, adjátok össze hány epizódban szerepelnek , csak most az ősszel vagy hány adásban szerepeltek az elmúlt 1-2 év alatt és könnyen kiszámolhatjátok , hogy ez a támogatás nem járna nekik!!

Remélem az ilyenfajta “zenészcelebek “közzéteszik majd a hivatalos bérlistat , hogy a felvett 10 milliók a rászoruló -kisegítő személyzet számára ment szét.)

A raktárkoncertekért kapott gázsit több énekes is a háttérstábnak ajánlotta fel, ezekről mi is írtunk.

Azért érdemes megnézni ennek a kontráját is:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: