Dr. Márki-Zay Péter - Fotó: MZP hivatalos oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

LEHET-E CSALÁDBARÁT, AKI NEM GYŰLÖLKÖDIK?

Fideszes kollégáim kedves figyelmessége, miszerint babazászlókat helyeznek el a városháza épületén, először az én szívemet is megmelengette – míg rá nem döbbentem, hogy az akció a budapesti szivárványos zászlóra adott válasz – a szeretetbe ismét gyűlölet volt csomagolva, ismét nem valamiért, hanem valami ellen kampányolnak. Ez viszont elszomorított.

 

 

Ebben a kontextusban egyik zászlót sem kellene kitűznünk, ahogy Vásárhelyen sincs kinn a cigány zászló, mégis mindenben támogatjuk a cigányságot. Magyarország így is a legelutasítóbb, legkirekesztőbb társadalom egy nemzetközi összehasonlításban (https://index.hu/belfold/2020/09/04/oecd_magyarorszag_a_legzarkozottabb.. _allam_melegek_migracio_nyilt_tarsadalom_elfogadas_diverzitas/ ), ráadásul az utóbbi 10 évben vált azzá. Nemcsak a migránsokat, cigányokat, melegeket, nőket degradálják és kerülnek hátrányos helyzetbe, de baloldaliak és a kormánykritikus jobboldaliak is.

Csoda-e ezek után, hogy magyarok százezrei döntenek a kivándorlás mellett, hogy a szomszéd országokban egyre többen választják az asszimilációt a magyarságuk feladásával, és nagyon kevesen vállalnak gyermeket az anyaországban is (érdemes elolvasni Reichert János tanulmányt, link a bejegyzés alatt).

Talán nincs még egy kormány a világon, aki ennyi erőfeszítést tett ilyen kevés eredménnyel a demográfiai katasztrófa elhárítására, a gyermekvállalási kedv növelésére. A kudarc oka nyilván nem az adórendszer és a családi otthonteremtési kedvezmények, hanem a katasztrófális lemaradásunk a bérek, az oktatás és az egészségügy terén, valamint sajnos a világ, köztük még a magyarok jelentős része ellen is gyűlöletkampányokat folytató kormányunk.

AZ ORBÁN UTÁNI KORMÁNY ÚGY FOGJA MEGŐRIZNI A CSALÁDTÁMOGATÓ INTÉZKEDÉSEKET, HOGY KÖZBEN NEM SZÍT GYŰLÖLETET A TÁRSADALOM EGYES CSOPORTJAI ELLEN.

Így fog kinézni Magyarország 2034-ben, ha nem lépünk valamit

A kormány a „családvédelmi akciótervvel” csak elfedi a közelgő demográfiai katasztrófát: tizenöt év múlva egyre több eltartott fogja követelni az apanázst az egyre kevesebb aktív korútól. Miért a cigányság oktatása a magyar jövő legfontosabb kérdése a születésszámok növelése mellett? Számokkal magyarázzuk el!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: