Megosztom másokkal is:
  •  

Egyre hangosabbak az idióták. Beszéjünk nyíltan: akik hisznek a cemtraillben, meg a halálos 5G sugárzásban na meg a lapos földben, azok ne pofázzanak vírusügyben.

Megértjük, hogy vannak bolondok, megértjük hogy vannak összeesküvés elmélet hívők, de most kicsit csukják be a méltóságos szájukat, mert emberéletekről van szó.

Azt sem tudom megérteni, hogy veszik a bátorságot, hogy egy gyerekkorházzal kezdjenek szórakozni. Legyen világos – ennek semmi köze a szólásszabadsághoz – az ugyanis csak addig tarthat, ameddig másoknak nem ártanak. Ez már nettó gyűlöletkeltés, ami emberéletekbe kerül.

Dr. Novák Hunor döbbenetes esetről számolt be: A Bethesda kórház igazgatója, Velkey György aláírásával a kórház oldalán egy maszkos gyereket ábrázoló kép jelent meg.

Ahogy dr. novák Hunor fogalmazott videójában: „Google vécédeszkán diplomázott virológusok, suttyó módon” kommentelték a képet és a hozzá fűzött írást, ezért le kellett venniük a posztot, aminek a lényege egyébként az volt:

gyerekek, vigyázzatok az idősebbekre, hordjatok maszkot, tartsatok távolságot, fertőtlenítsétek a kezeiteket, mert hazavihetitek szüleiteknek a fertőzést.

Néhány komment remekül megmutatja, milyen szintet ütött meg a primitívség Magyarországon, hogyan írnak emberek több évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosokró, helyesírási hibáktól hemzsegő beírásokban, a legalpáribb módon.

Dr. Novák Hunor fel is olvasott néhány ezek közül, a teljesség igénye nélkül:

  • „Hülye anyádat maszkosítsd, te szolga”
  • „Járvány, Jézusom, milyen járvány?!”
  • „Elmebeteg állatok”
  • „Igazi sz.r vagy, Velkey, te mondod magad orvosnak?”
  • „N. Zsuzsa egyenesen azt írja, hogy az orvos eladta az ördögnek a lelkét…”
  • „M Ági: Kiirtani esetleg nem akarják a gyerekeket? Mert akkor nem terjesztik a vírust.”

Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --