Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az V. kerületi polgármester elrendelte az Egyesített Bölcsődék Balaton utcai tagintézményének bezárását és fertőtlenítését, miután az egyik munkatárs koronavírus-tesztje pozitív lett – derült ki az intézmény fenntartójának a szülőkhöz írott leveléből.

Erről Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester tájékoztatta a szülőket levélben – a levet egy érintett szülő juttatta el szerkesztőségünkhöz.

„Fenntartóként azt az intézményvezetői tájékoztatást kaptam, hogy az Egyesített Bölcsődék Balaton utcai tagintézményében az egyik dolgozó koronavírustesztje pozitív eredményt mutatott.

Ennek megfelelően családjuk és gyermekeik biztonsága érdekében az intézmény haladéktalan bezárását elrendeltem, hogy annak teljes területén fertőtlenítő nagytakarítást végezzenek munkatársaim a holnapi nap folyamán.

A továbbiakban az illetékes járványügyi hatósági útmutatása szerint fogunk eljárni, melyről külön értesítjük önöket” – írta a polgármester, aki megértő türelmet és együttműködő közreműködést kért a szülőktől „a váratlan intézkedés okozta kellemetlenségekért”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: