Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korózs Lajos: Az élelmiszerárak az átlagos inflációhoz képest kétszeresen emelkedtek, ezért sokan ma már kétszer is meggondolják, hogy ha kimennek egy piacra, mit vásároljanak.

A KSH csinál egy külön mérést is a nyugdíjasokra, ahol elhagynak olyan reprezentánsokat, amelyek irrelevánsak az időseknél.

A nyugdíjasok rosszabbul járnak ezekkel a mutatókkal. Sőt, 100-105.000 idős honfitársunk már a novemberi kompenzációt sem fogja megkapni, mert év közben elhaláloznak. És ezeknek az embereknek most lett volna szüksége segítségre, ahogy mi is javasoltuk.

 

? Az infláció és a korlátozások miatt ki kell fizetni a nyugdíjasoknak a 2020. január 1-jétől járó 6,5%-os nyugdíjemelést!
? Egyszeri 20 000 forintos juttatást adjanak az átlagnyugdíjnál kevesebbet kapóknak!
? Százezer forint alatti nyugdíjak felzárkóztatása érdekében a minimálnyugdíjat emeljék fel 80.000 forintra 2021. január 1-től.

A kormány félrekezelte a válságot és mindig csak késlekedve lépett, holott mi konkrét és szakmailag megalapozott javaslatokat tettünk időben.
Nem lehet a magyar nyugdíjasokkal megfizettetni a kormány késve meghozott és a hibás döntéseinek az árát!
A magyar nyugdíjasokra költsenek inkább és ne a luxusra, az urizálásra és a hazug propagandára!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...