Látogatási tilalom - Fotó: semmelweiss.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 

Az új koronavírusos megbetegedések országszerte emelkedő száma miatt keddtől teljes látogatási tilalmat rendelt el valamennyi tagkórházában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház – közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.

A visszavonásig érvényes intézkedés a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházat és annak Sóstói úti telephelyét, illetve a nagykállói, a fehérgyarmati, a mátészalkai és a vásárosnaményi tagkórházak összes gyógyító osztályát érinti.

Kedd reggel hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház is a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt – közölte honlapján az intézmény hétfőn.

A tájékoztatás szerint a kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben – például a beteg gyermek szülője – mehet be. A kórház területére gépjárművel nem lehet behajtani, a mozgásukban korlátozott betegek közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segíti. A járóbeteg-ellátás kórházi belépési pontjai változatlan rendben működnek.

Forrás: MTI

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: