Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szerdán szigorú járványügyi szabályokra számíthatunk, amelyek szükségességét a koronavírus újbóli fellángolása indokolja.

Gulyás Gergely és Orbán Viktor múlt héten azt pedzegették, hogy várhatóan egységesen korlátozzák a határátlépést a vírus nehurcolási kockázatának csökkentése végett. Gulyás leszögezte, a korlátozások csökkentéséről szó sem lehet, hiszen a helyzet Európán belül egyre romlik. Felhívta a figyelmet arra is, hogy ne utazzunk szeptember 1-je után külföldre, főleg ne déli országokba, hiszen a legtöbb regisztrált fertőzéses eset a külföldről hazatérő nyaralóknak „köszönhető”.

 

A miniszterelnök korábban elmondta, az utazási korlátozások szigorítását az iskolakezdés is indokolja, mert mostantól nem lehet fenntartani az egyes országok fertőzés szerinti osztályozásának rendszerét.

Az Infostart cikke szerint előfordulhat, hogy az iskolakezdésre való tekintettel további szabályokat léptetnek életbe, illetve pontosítják a szakminisztérium által eddig kiküldött járványügyi előírásokat.

Forrás: Blikk

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: