Baranyi Krisztina - Fotó: Youtube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ne tévedjünk, a szivárványos zászlók nem valami devianciát hirdetnek. A jelentésük sokkal ártatlanabb, mint amit a jobboldal össze-vissza hazudozik róla.

Azt jelenti, hogy minden ember egyenlő és minden embert egyenlő jogok illetnek meg, függetlenül vallási, politikai vagy bármilyen nemi orientációtól.

A zászlóletépések sem másról szólnak mint arról, hogy a baloldlai városvezetők ne mondhassák el a véleményüket. Ez egy klasszikus megfélemlítő akció a jobboldal részéről és része a jobber véleményterrornak.

Ferencváros volt az első hely, ahol a polgármesteri hivatal épületéről ismeretlenek eltávolították a “szivárványos zászlót” majd a vandálok később felgyújtották azt.

A kerület polgármestere Baranyi Krisztina már másnap visszahelyezte a hivatal épületére és közölte: van másik!

Ezzel kapcsolatban jelentette ki az ellenzéki városvezető: Remélem, hogy mindenki számára világos, hogy nem hagyom magam és a kerületieket megfélemlíteni.

Rengeteg köszönő üzenetet kaptam, amiben azt írják az emberek, hogy számukra ez a zászló nemcsak az LMBTQ közösségről szól, hanem az elfogadásról és a gyűlölet nélküli élet fontosságáról.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: