Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP “Balatonvédelmi” aláírásgyűjtése elképesztően nagyot megy.

Az MSZP közösséig oldalán jelentette be, hogy az a petíciója – melyet annak érdekében indítottak, hogy a továbbiakban is ingyenesen látogathatóak legyenek a stranadok – átlépte a 100 000 támogató aláírást.

A köztársaságpárti ellenzék az embereket védő törekvéseiről tartott sajtótájékoztatót Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, Horváth Csaba, Őrsi Gergely és Gajda Péter MSZP-s polgármesterek társaságában, vasárnap délben, Siófokon.

Az MSZP budapesti elnökét és a szocialisták három polgármesterét Tüttő Kata, a Főváros szocialista főpolgármester-helyettese és Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja, a szabad vizeket védő program vezetője is támogatták jelenlétükkel, miközben beszámoltak az eddigi eredményekről.

„Folytatjuk az országjárást, folytatjuk az aláírásgyűjtést: köszönettel tartozunk a magyar választóknak, a magyar embereknek, hiszen több mint 100.000 aláírást gyűjtöttünk össze a petíciónkhoz. Természetesen most várjuk, hogy az NVB döntsön a népszavazási kezdeményezésünkről” – mondta el molnár Zsolt.

Ugyanis az ügyben az MSZP népszavazási kezdeményezést is beadott. A párt korábban elmondta, amint hitelesíti az NVB a népszavazási íveket úgy nem a minimális, hanem 400 000 aláírást fognak összegyűjteni.

Mindenesetre tény az, hogy az MSZP legújabb kezdeményezése, melyhez több ellenzéki szervezet is csatlakozott sosem látott sikert arat az emberek között.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: