Rendőrség - Fotó: Trend FM
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom, kevesebbet értenek a világból, mint az elvárható lenne regnáló politikusoktól.

A családok védelmében

– ezt szajkózták a Mi Hazánk Mozgalom politikusai akik az éjszaka leple alatt olyan hőstettet vittek véghez, amely bizonyította hogy a magyar ugaron vannak még vitézek:

egy létrával felmásztak a városháza épületére és ellopták a Karácsony Gergelyék által kihelyezett szivárványos zászlót. Minderről videót is készítettek, ami itt tekinthető meg:

Hogy mi ezzel a baj? Egyrészt a Novák Előd vezette csapatnak nem sikerült megértenie azt, hogy attól hogy szivárványos zászló van a városházán nem lesz mindenki b@zi aki rápillant. Hogy a zászló nem valamit propagál, nem valami ellen, hanem éppen valamiért van kint.

A szivárványos zászló elsősorban annak a szimbóluma, hogy senkit ne érhessenjogi  hátrány senkit, bármiféle identitása miatt, legyen az nemi vagy bármilyen más identitás.

Persze Novákék nem buták. Pontosan tudják ezt. Pontosan tudják, hogy mit jelent a zászló, mikor jött létre a jelkép és miért tette ki a budapesti városvezetés (a zászló történetét itt elolvashatja)

De ha az a kérdés, hogy csinálnak egy béna akciót egy ciki propagandavideóval, vagy az, hogy elviselik azt, ami éppen nem tetszik nekik akkor a választás világos. Csak azt nem értem, hogy amikor másnak nem tetszenek az ő szimbólumaik, akkor miért háborodnak fel?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: