Jakab Péter, Jobbik - Fotó: Jakab Péter FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Időközi országgyűlési-képviselőválasztás lesz október 11-én a tiszaújvárosi-szerencsi választókerületben. Az ellenzék egy jelöltet kíván indítani a fideszes Koncz Zsófiával szemben.

A szavazók a július 10-én tragikus körülmények között meghalt Koncz Ferenc utódjáról döntenek majd. A kormánypártok helyi szervezete tartózkodás és ellenszavazat nélkül, egyhangúlag döntött Koncz Zsófia jelöléséről. Az időközi választás tétje komoly, mert matematikailag a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmada függ ettől.

 

 

Közben a Demokratikus Koalíció és a Momentum között éleződik a konfliktus a gödi hangfelvétel ügyében. Ez pedig nem tesz jót az ellenzéki együttműködésnek, hiszen Koncz Zsófiával szemben egy jelöltet szeretne indítani az ellenzék.

Erre a helyzetre reagált most Facebook-oldalán a Jobbik elnöke. Mint írja, kifejezetten Gyurcsány Ferencnek és Fekete-Győr Andrásnak címezve, „ha befejeztétek a cicaharcot egymással, koncentráljunk a Fideszre. Borsodban október 11-én időközi országgyűlési választás lesz. A feladat: lebontani a kétharmadot. Nőjetek fel hozzá.”

Forrás: ATV / Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: