Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tényleg csak röhögni tudunk ezen – azt gondolom élő ember nincs aki már komolyan veszi a Fideszt. Ezt a közleményt elolvasva arra jutottunk komoly probléma lehet a kormánypártoknál, ha már tényleg csak erre futja.

A Fidesz szerint – most kapaszkodjon meg mindenki, mert ilyet tényleg nem lehet minden nap olvasni:

Ha Gyurcsányékon múlna nem lenne munka

– komolyan erről szól a Fidesz közleménye.

Álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről, akik úgy kezelték a válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára, megszorítást megszorításra halmoztak – írja közleményében a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt azt írja, a baloldal, kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, több százezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is.

Úgy vélik, az elmúlt hónapokban inkább akadályozták a járvány elleni védekezést ahelyett, hogy támogatták volna a gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseket.

A baloldal nem volt képes megszavazni a gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges jogszabályokat és költségvetési forrásokat sem. Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne – fejeződik be a Fidesz közleménye.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: