Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ügy egyre inkább kezd egy bohózatra hasonlítani és azt gondolom, hogy nem a DK számlájára írható ennek a konfliktusnak az elmélyülése.

Az ügy előzményéről itt olvashat (kattintson). Most pedig Fekete-Győr nyílt levele változtatás nélkül:

KEDVES DK-S SZIMPATIZÁNS BARÁTAIM! KEDVES VÉLT VAGY VALÓS SZÖVETSÉGESEINK!

Azért írok Nektek, mert bár a Demokratikus Koalíció elnökét bármikor elérem telefonon (Göd ügyében sajnos eredménytelenül), Ti mégis sokkalta fontosabbak vagytok a szememben. Nektek ugyanis úgy van hatásotok a közös jövőnkre, hogy nincsenek pitiáner pártpolitikai érdekeitek. Nektek értékeitek vannak, érzéseitek vannak, vágyaitok vannak.

Mi, momentumosok, akik a bátrak Magyarországáért dolgozunk, a közös jövőt építő partnerként számolunk veletek. Mióta “kijöttünk a föld alól” és megismerkedtünk veletek Szentgotthárdtól Hajdúbszoboszlóig a különböző kampány-eseményeken, piacokon, fórumokon, vagy simán csak a családjainkból, ismeretségi köreinkből, olyan magyarokat ismertünk meg bennetek, akik hisznek a feltétel nélküli összefogásban azért, hogy Orbán Viktor kisebbségi komplexusos rendszerét a történelem szemétdombjára száműzzétek.

Mi, momentumosok, azért is létezünk és azért is válhattunk Magyarország egyik legerősebb politikai közösségévé, mert rendíthetetlenül hiszünk a politikai hivatás tisztességében, és addig nem nyugszunk, míg vissza nem adtuk a politikának a gerincét. A fejétől bűzlik a hal, nekünk pedig feltett szándékunk, hogy a bűzlő, rothadó fejet levágjuk, és a szemétbe hajítsuk. Meggyőződésem, hogy Ti, DK-s szimpatizánsok is osztoztunk velünk ezen küldetésünkben, ahogy mi is osztozunk veletek a közösségeink közötti együttműködés szándékában.

Balogh Csaba, Göd polgármestere, nem tökéletes polgármester. Vannak tévedései és vannak hibái is, ahogy Gyurcsány Ferencnek is voltak és vannak tévedései és hibái is. Csabát, aki két gyermek büszke édesapja, és egy rohamosan növekvő agglomerációs település vezetője, azért választották meg a gödiek, hogy megvédje a várost a Samsung és a fideszes mutyi halálos ölelésétől. Azért választották meg őt többek között a Gödön élő DK-s szimpatizánsok is, mert egy átlátható, emberi léptékű, és teljesítményelvű városvezetési filozófiát képvisel.

A karantén alatt a Fidesz elcsatolta Göd területének 20%-át és kisajátította a gödiek bevételének egyharmadát. Csaba egyik kezével a Fidesszel, a másik kezével a vírussal, a lábaival pedig a helyi DK-s képviselők által vezetett pozícióéhes koalícióval kellett és kell a mai napig harcolnia.

Teljességgel szürreális számomra azt látni, hogy a DK országos vezetése asszisztál ahhoz, hogy egy összellenzéki vezetésű város teljesítményelvű polgármesterét a helyi DK-sok a Fidesszel kéz a kézben függesszenek fel tisztségéből azért, mert nem kapták meg az áhított önkormányzati pozícióikat. Azt hirdette/hirdeti magáról ez a párt, hogy “ORBÁNNAL NINCS ALKU, és minden áron össze kell fogni Orbán ellen”.

Szerintünk ennél sokkal több kell! Szerintünk a DK központi oldalára feltöltött manipulált hangfelvételeknél lehet egyenesebben és tisztességesebben is űzni ezt a hivatást. Ha “Orbánnal nincs alku”, akkor Orbán aljadék eszközeivel se legyen alku! A manipuláció és a pitiáner pozíciópolitizálás meghaladandó eszközök a jövő Magyarországán.

Még nincs túl késő visszatérni a helyes útra! Ehhez azonban szükség lehet a jóérzésű, összefogáspárti DK-s szimpatizáns barátaimra, akikről tudom, hogy nem szeretnének kibékíthetetlen ellentéteket az ellenzék két erős pártja között a 2022-es választások előtt.

Végezetül egyetlen dolgot kérek minden kollégámtól: viselkedjünk úgy, politizáljunk úgy, hogy a választóink szemébe és a tükörbe egyaránt bele tudjunk nézni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: