Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kunhalmi Ágnes volt az Egyenes beszéd vendége, akitől Rónai Egon műsorvezető megkérdezte, hogy mit gondol a gödi önkormányzat körül kialakult DK-Momentum ellentétről – számol be minderről az ATV.

A Szocialista politikus Rónai Egon műrosában elmondta arra a kérdésre, hogy mi folyik Gödön, azt válaszolta, hogy ezt ő is szeretné tudni.

Kunhalmi Ágnes szerint az biztos, hogy nem egy jó folyamat, és rettentően aggódik amiatt, ami ott zajlik.

A politikus elmondta, hogy olvasta mind a DK, mind a Momentum vádaskodását. Felelős pártok esetében Kunhalmi szerint fontos lenne megérteni, hogy ebben az országban Orbán- és Fidesz-probléma van, nekik ezt házon belül kellene megoldani ezért.

Veszélyesnek tartja, a választókat messzemenőkig nem érdekli. Szerinte ez egy helyi ügy, amit helyben kellene tartani, viszont most kezd attól tartani, hogy országos jelentősége lesz.

“Attól tartok, hogy most verik szét azt az országos listát, ami nélkül a kétharmadot nem lehet megakadályozni”- mondta Kunhalmi Ágnes.

Arra kéri a feleket, mind Gyurcsány Ferencet, mind Fekete-Győr Andrást, hogy üljenek le, és helyi szinten kezeljék a konfliktust, a nyilvánosságot ne emeljék fel legfelsőbb párt szintre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: