forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Megosztom másokkal is:
  • 966

Szinte ma már nincs olyan nap, amikor a Fidesz szatelitjei és a hozzá csatlakozó médiumok ne veszítenének pert az ellenzék ellen. Most éppen Gyurcsány Ferenc diadalmaskodott felettük a bíróságon.

Vicces, hogy mindezek után még mindig a baloldalt vádolják hazugságokkal, az meg még viccesebb, hogy miután tényleg szinte minden nap pert nyer ellenük a demokratikus oldal, még komolyan azt gondolják, hogy mindez nem fog visszaütni rájuk.

A DK sajtóirodája jegyzi azt a hírt, mely szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ismét jogerősen pert nyert a hazugságokat terjesztő Pesti Srácok ellen.

Az egyik legvonalasabb fideszista propagandaoldal szerint Czeglédy Csaba rendszeresen pénzzel teli cipősdobozokkal kereste fel a DK elnökét. A bíróságon már a legócskább magyarázkodással igyekeztek védeni magukat, ahogyan ez igazi jellembajnokokhoz illik.

 A Pesti Srácok a bíróságon képes volt azt előadni, hogy “a cipősdoboz kifejezéshez azonban pozitív jelentés tartalom társul, a Baptista Szeretetszolgálat hosszú évek óta minden karácsonykor cipősdoboz akciót hirdet rászoruló gyermekek támogatására”.

A Demokratikus Koalíció soha nem fogja szó nélkül hagyni, hogy bugyuta, rosszindulatú, kormányhoz dörgölőző újságírók hamis híreket terjesszenek rólunk.

Mivel ezek a hazugságok rendszeresen megbuknak, amúgy is kár erőlködni. Nyilván, mivel ezek az “újságírók” máshoz nem értenek, kénytelenek megfelelni a hatalom elvárásainak, és legyártani a napi hazugságkvótát, ám innen csak annyit tudunk mondani: ez megint nem jött be, srácok! – közli a DK.

Mi pedig csak annyit tudunk mondani, hogy reméljük minél több emberhez eljut ez a hír és minél többen rádöbbennek arra, hogy lassan minden egyes nap lebukik a jobboldali hazugsággyár.


Megosztom másokkal is:
  • 966