Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Országos Tisztifőorvos tagadhatatlan hogy nagy ismertségre tett szert a Koronavírus járvány alatti mindennapi sajtótájékoztatókon.

Így hát gondolták a propagandáért felelősek, hogy nosza miért ne legitimizáljuk az “ország nagymamájával” a Fidesz gyűlöletpolitikáját.

Ez pedig a legnagyobb tiszteletlenség mind Müller Cecíliával szemben, mind felháborító hogy ennyire ostobának nézik a magyar lakosságot.

Mégis amiért “tollat” ragadtam az nem más, mint hogy ezzel a PR akcióval sikerült megalázni Müller Cecíliát. Bár tény, sokan derültek napi jótanácsain a járványhelyzet alatt, azért mégiscsak volt egyfajta szakmai hitelessége Müllernek.

Azzal, hogy ma képesek voltak kiállítani “migránsozni” nem csak szakmai értelemben alázták meg, de bebizonyították, nekik a Tiszti Főorvos is csak egy kampányeszköz, vagy ahogy a politikai spin doctorok fogalmaznak “egy beszálő fej”.

Ma ugyanis az Országos Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatót hirdetett meg a röszkei határátkelőhöz, ahol Halmosi Zsolt rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes mellett

MÜLLER CECÍLIÁT IS FELKÉRTE A TÁJÉKOZTATÓRA.

A meghívó szerint a rendezvény témája a „megnövekedett migrációs nyomás és az augusztus 5-én éjjel történt események a magyar–szerb határon”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: