Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kezdünk megkeseredni az ellenzéki oldalon azután, hogy a DK és a Momentum között miniháború robbant ki.

Bár a csatát a Momentum kezdte azzal, hogy a párt Gödi polgármestere elkezdte kiszorítani a választáson közös győzelmet arató képviselőket a városvezetésből és a Fidesz felé kezdett közeledni, mi ellenzéki szavazók lassan már mindegynek tartjuk ki kezdte, csak fejeződjön be.

Amíg a Momentumnak megjön az esze, addig azért szép példák is vannak az ellenzéki oldalon, ami azért ad reményt arra, hogy létezik még az az egység, ami győzelemre vitte tavaj ősszel az ellenzéket.

A DK példaértékű nyilatkozatot tett, amiben teljes melszélességgel kiáll az LMP mellett:

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az ellen, hogy a Fidesz-kormány által kézivezérelt Állami Számvevőszék most az LMP-t bünteti!

Az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíció és a Jobbik után ezúttal az LMP-t támadja. Az ÁSZ szerint az LMP szabálytalanul gazdálkodott, ám a párt közleményben cáfolta ezt az állítást.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány által kézivezérelt Állami Számvevőszék havonta más ellenzéki pártot vegzál, mi ugyanis pontosan tudjuk, hogy ez az egész nem más, csak aljas erőfitogtatás.

A Fidesz le akarja söpörni ellenségeit, és nem szégyell mocskos eszközökhöz nyúlni. Mi, európai magyarok kiállunk az LMP mellett és szolidaritást vállalunk minden ellenzéki párttal, amelyet az ÁSZ segítségével előre megfontolt szándékkal ki akarnak végezni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: