Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szabad sajtó után a közösségi médiát is uralni akarják Orbánék! – kezdi kemény hangú közleményében a Jobbik, akik igen kemény hangon bírálják ORbánék legújabb elképesztő elképzelését.

“Vegyétek le a mocskos kezeiteket a facebookról” – ezzel a képpel üzennek és indítanak petíciót a legnagyobb közösségi portál védelme érdekében.

Ha nem szeretnéd, akkor írd alá Te is a tiltakozó petíciót!

A Facebooknak óriási szerepe van a közvélemény formálásában, arról nem is beszélve, hogy az ellenzéki pártok és híveik számára már szinte tényleg csak ez maradt a maradék nyilvánosság.

A közmédia propaganda szócsővé silányítása, az egykor még független sajtó jelentős részének módszeres einstandolása, a Népszabadság és a Heti Válasz kinyírása, valamint az Origo, a Magyar Nemzet, a HírTv, az Index (stb.) megszerzése és átállítása után, Orbánék számára már csak a Facebook-nyilvánossága jelenthet komolyabb veszélyt.

Ezért – persze a magyar emberek jogainak védelmére hivatkozva (!) – szeretnék eldönteni és felülbírálni, hogy mely Facebook-profilok léte jogos és mely jogtalan.

Számunkra nyilvánvaló, hogy nem a kormánykritikus magyar emberek Facebook-oldalaiért és adataiért izgulnak ennyire a fideszes elvtársak, sokkal inkább az van a dologban, hogy a választások közeledtével még a Facebook által biztosított maradék megszólalási lehetőséget is szeretnék az uralmuk alá gyűrni Orbánék.

De köszönjük szépen, nem kérünk belőle, el a kezekkel a Facebooktól!

Kérjük ossza meg másokkal is, hogy minél többen csatlakozhassanak a petícióhoz!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: