Karácsony Gergely
Megosztom másokkal is:
  •  

Ezeknek semmi sem drága ha arról van szó, hogy megbuktassák a főváros vezetését. Ha kell akkor akár készek romba dönteni Budapestet is. Csak hát az van, hogy az emberek meg nem hülyék, látják mi zajlik itt.

Ismeretes, hogy Budapesten kiéleződött a “lánchídi-csata” ugyanis a Fidesz teszetoszaságának köszönhetően az új vezetés olyan műszaki állapotban kapta meg a hidat, hogy lassan félő nem lehet megmenteni a nemzet és a főváros szimbólumát.

Mindeközben mindent megtesznek annak érdekében, hogy Karácsony Gergelyék ne tudják elvégezni a munkát – arra gondolva, hogy a főpolgármester fejére hullik vissza mindez.

De még az is láthatja, aki nem követi nyomon a politikát, hogy Karácsony nincs egy éve hogy főpolgármester, szemben Tarlós 9 éves regnálásával. A híd pedig nem most került ilyen állapotba.

Az ellenzéki városvezetés azonban beleállt a feladatba és mindent megtesznek a híd megmentése érdekében, ám úgy tűnik ez sem lesz egyszerű menet.

Hogy-hogy nem a Fidesz Budapesti oldala tudatat a rendkívüli hírt, mely szerint:

“A Közbeszerzési Hatóság tartalmi hibák miatt visszadobta a dokumentumot, így a BKK Igazgatóságának módosítania kell azt.”


Megosztom másokkal is:
  •  

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --