Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez az igazi gyávaság!

A Momentum politikusa Nemes Balázs osztotta meg az alábbi képet közösségi oldalán, melyet szülei Pécs környéki hétvéig telkére ragasztották ki:

A Momentum pécsi elnöke az alábbi üzenetet küldi a gyáva fenyegetőzőknek:

NEM TUDTOK MEGFÉLEMLÍTENI!

Vasárnap délután az alábbi képen látható “Momentumos Soros bérenc” feliratú papírt ragasztotta ki valaki a szüleim hétvégi telkére egy Pécs környéki kistelepülésen.

Dühös vagyok, mert ez tényleg a legalja. Gyáva, aljas módon nem engem támadtak szemtől szembe, hanem a családomon keresztül. A cél egyértelmű: megszégyeníteni, megalázni, megbélyegezni úgy, hogy mindenki lássa.

Gusztustalannak tartom, hogy valaki ezzel tölti az idejét, hogy kinyomozza a hozzátartozóim mozgását és utána így próbál meg megfélemlíteni, lejárt szavatosságú kormánypropagandával.

 Senkinek ne legyen kétsége: az a szenny, amit a “köztévé” és az egyéb sunyi, alávaló propaganda sulykol, pontosan ezt a célt szolgálja. Felbujtják az erre fogékony embereket, akik vélt felsőbbrendűségük tudatában azt hiszik, hogy bármit megtehetnek.

Nagyon, nagyon rossz lóra tettek. Azon túl, hogy nem tudnak megfélemlíteni, egyvalamit biztosan elértek; sokkal motiváltabb vagyok, és sokkal elszántabb lettem.

Országszerte próbálják lejáratni, megbélyegezni az ellenzékieket, a legfrissebb példa a gyulai lejáratókampány.

Van egy rossz hírem a fideszeseknek és a kiszolgálóiknak: nem fog sikerülni. Még keményebben fogunk dolgozni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: