Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miért gondolod Tamás, hogy mindenkinek látnia kell, amikor egy Jeti lejön a hegyről? – ilyen és ehhez hasonló reakcíók érkezted a politikus legújabb fótójához, amit megosztott közösségi oldalán.

“Nem emberek, ez nem egy migráns, Ő egy magyar Európa Parlamenti képviselő” – vicceskedett egy másik kommentelő a politikus képe kapcsán.

Igen tudjuk, hogy Deutch korábban még saját napártat is készített, melyben megtekinthettük a farmer ruhában pózóló fiatal politikust, de mondjuk úgy, ez a legfrisebb alkotás kicsit mellé ment:

A politikus fényképével egyébként a hazai turizmust kívánta népszerűsíteni, mert a kép alá nemes egyszerűséggel csak ennyit írt a brüsszeli politikus:

Még több Tisza-tó? Ennyi.

Nem tudom kinek lett kedve emiatt a kép miatt belföldön töltenie a vakációt, mindenesetre jó pihenést kívánunk Deutch kollégának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: