Bayer Zsolt - Fotó: YouTube
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a baj a Bayer-féle megmondással, hogy nagyon egyszerű úgy beleüvölteni az éterbe, hogy közben alapvető tényekkel nincs tisztába az ember.

Nem baj, Bayer népszerű ettől még az övéinél, mi pedig újra megértettük milyen is a valódi jobboldali életérzés.

Tegnap a Fidesz gyáván elmenekült a számonkérés elől. Ezt a bizonyítványt próbálta ma Bayer magyarázni a Magyar Nemzetben, csakhát sikerült még nagyobb bajba kevernie a jobboldalt, mi pedig jót kacagunk rajtuk, pedig szégyen az, hogy nem mertek az ellenzék szemébe nézni a 133 legbátrabb és annak vezetője.

Bayer arról írt, hogy a 42-ből hét ellenzéki képviselő el se ment a parlamentbe, így nekik „azért mégis eszükbe jut olykor valami”. Megjegyezte:

“Végül elment tehát harmincöt ellenzéki képviselő, beültek és szavaztak. Igennel szavazott 33, egy nemmel, egy pedig tartózkodott.

Fogalmam sincs, mi volt az, amiről szavaztak, de teljesen mindegy is. Viszont külön elbeszélgetnék azzal a kettővel, aki odament egy nemet és egy tartózkodomot nyomni.

Nekik egészen biztosan szükségük lenne egy beutalóra abba az intézménybe, amely ápolt park mélyén található és rács van az ablakain.”

Bayer Zsolt itt egyértelműen arra utalt, hogy annak a két képviselőnek, aki nemmel szavazott, illetve tartózkodott, bolondok házában lenne a helye – és ha ellenzéki politikusok lennének, ez a két döntés valóban értelmetlen lenne.

Bayer azonban nem vette észre, hogy a 35 megjelent képviselő nem volt mind ellenzéki,

és hogy az, aki nemet nyomott a napirend megszavazására, az nem más, mint a fideszes Szűcs Lajos, aki pedig tartózkodott, az Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő volt Budaörsön.

Forrás: 24.hu/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: