Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma tartja a parlament azt az ülését, melyet az ellenzék kezdeményezésére hívtak össze, ám Fideszék bátran bejelentették, hogy inkább gyáván megfutamodnak.

Remek megoldás, hogy ne kelljen válaszolni az ellenzék kérdéseire.

Az Országgyűlés rendkívüli ülésére hétfőn, augusztus 3-án kerül sor, a DK kezdeményezésére, és az MSZP, Jobbik és az LMP támogatásával.

Gyurcsány Ferenc ma vádbeszédet intézett a távol maradt képviselőkhöz – ide kattintva meghallgathatja

Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor az előzetesen megszabott, erős tárgyalási alapnak szánt feltételeket figyelembe véve nem támogathatta volna az Európai Unió új költségvetését és a gazdasági mentőcsomagot.

Ezért akarták, hogy a képviselők egy rendkívüli ülésnapon vitassák meg, “hogy Orbán Viktor hogyan bukhatott ekkorát Brüsszelben”.

A DK tudni akarja, Orbán Viktor miért ment szembe azzal, amire állítása szerint felhatalmazást kapott a parlamenttől.

Miért árulta el a magyar parlament határozatában foglaltakat? És miért vágott jó képet a nem mindennapi, egyenesen megalázó vereséghez.

Ám a Fidesz és élén Orbán Viktor úgy döntött, hogy gyáván elmenekül az ellenzék kérdései elől: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette, hogy a baloldal szenvedett vereséget Brüsszelben, és “most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni”, ebben a kormánypártok nem vesznek részt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: