A kép illsuztráció - forrás: HVG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közleményben jelezte a Jobbik: a vizitdíj – amelybe a baloldlai demokrata kormány belebukott – százszorosát tervezik kivetni Orbánék.

A párt szerint végre lehet tudni, hogy hol és mennyiért tesztelhetik majd magukat a külföldről hazajövő magyar családok augusztus 1-től.

Orbánék a baloldali kormányokat megszégyenítő módon a korábbi vizitdíj százszorosát, mintegy 30 ezer forintot kérnek el a családoktól azokért a tesztekért, amelyeket az ő adójukból vettek meg tonnaszámra Kínából.

Az egész pofátlanságnak a legteteje pedig, hogy ezt a pénzt odaadják azoknak a magánszolgáltatóknak, akik a teszteket elvégzik, így most az adófizetők pénzén duplán gazdagodhatnak.

A koronavírus-járvány lehetőséget adott arra, hogy a hazai egészségügyet meggyógyítsa a kormány, helyette nem tett mást, mint fizetőssé tette azt azoknak a családoknak, akik előre tervezett nyaralásukról térnek haza, vagy akik például Angliából, vagy máshonnan jönnének haza rokonlátogatásról.

Jól mutatja, hogy a hazai egészségügy romokban van, hogy a lakosok szűrését, nem az állami, hanem a fizetős hazai egészségügyben végezteti el a Kormány.

Orbán Viktor amikor azt mondta, hogy az egészség nem üzlet, akkor is csak szokás szerint hazudott!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: