Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos írását változtatás nélkül közöljük:

A Büntetés végrehajtás országos parancsnoka végül bevallotta, hogy a behazudott havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk helyett április óta összesen csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszk gyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban.

A kamu szám a miniszterelnök vicces propaganda videójában hangzott el többször is. A propaganda média, minden tagja buzgón hozta is áprilisban a nagy hírt…
Több magyarázat lehet a blamázsra

1) a miniszterelnök képébe hazudott a börtönparancsnok (nem valószínű),

2) Orbán tudta, hogy a gép semmire sem jó, de szükség volt egy jól megtervezett propagandahírre és/vagy

3) a kínaiak tréfálták meg a nekik gazsuláló miniszterelnököt.


Mindhárom lehetőség nagyon kínos, legalább annyira, mint a börtön látogatásról szóló videó. (Érdemes megnézni itt: https://bit.ly/3glGhqz , de külön a feliratozott mondatokat is csatolom, annyira szép és hátha törlik a videót…)


A Büntetés végrehajtás amúgy már-már szánalmasan tovább hazudik, hiszen miközben a videón EGYÉRTELMŰEN és többször arról beszélnek a Főnökkel, (többször letisztázzák) hogy EGYETLEN GÉP kapacitása havi 2,8 millió.

A Bv levele azzal magyarázkodik, hogynem is így értették, ez a kapacitás a börtönök összkapacitása, nem csak a kínai gépé:))


Nem véletlen, hogy ugyanezekre a kérdésekre korábban Pintér nem mert válaszolni (Cikk itt: https://bit.ly/3i05XJS )

Mindenesetre az informátorom szerint a gép továbbra sem működik és már le is tettek róla. A propaganda videóban amúgy elhangzik az is, hogy a rabok 106 SZÁZALÉKBAN VARRJÁK a maszkokat , még az is dolgozik, akiknek nem kellene.

Most már kicsit érdekel tényleg, hogy mi folyik itt, így képviselőként bejelentkezem a sátoraljaújhelyi börtönbe, hátha engem is beengednek, nem csak a miniszterelnököt.
Végül egy kis vicces momentum a propaganda videóból.

Orbán rákérdezett az őrre, hogy ugye senki nem tudta, hogy ő mostan érkezik. Az őr cinkos mosollyal biztosítja, hogy peeeersze, hogy nem. Aztán bemondja a telefonba, hogy a miniszterelnök úr MEGérkezett, jöjjön a kísérő 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: