Juszt László - Fotó: keleten.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sebestyén Balázs szerdán rettentő felháborodott posztban tudatta, mennyire neheztel azokra a háziorvosokra, akik ötezer forintért simán meghosszabítják az idős úrvezetők jogosítványát, akik szerinte már alkalmatlanok a vezetésre. A műsorvezetőt ezúttal az dúlta fel, hogy egy korosodó sofőr a forgalommal szemben hajott fel az M4-es autóútra.

Sebestyén posztjának hírét vette Juszt László is, aki az oldalán mindenekelőtt közölte: a KSH adatai szerint 2015-ben, – ez a legutóbbi ilyen fellelhető statisztika szerint – a 45 év alattiak 8.808, a 45 év felettiek 5.797 balesetet okoztak.

Majd felhívta Sebestyén figyelmét: „A 17-65 éves korosztályokból 13.805-en okoztak balesetet, míg az Ön által minősíthetetlen hangnemben ócsárolt 65 év felettiek közül 1.715-en.

 

„Tisztelettel felhívom a figyelmét arra a tényre is miszerint az Ön korosztálya, a 36 és 45 év közöttiek a 2. legveszélyesebb vezetők, akik ugyanebben az időszakban 3.307 balesetet okoztak – szemben a már említett 65 felettiekkel, akik ugyebár 1.715-öt – sorolta tovább a statisztikákat Juszt, hozzátéve: a Generali biztosító felmérése szerint minden harmadik káreset a negyvenesekkel történik, „a legtöbb baleset okozója vagy elszenvedője négyikszes férfi.”

Forrás: Indirekt


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: