Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább tombol a kapzsiság, az orbáni hatalom mindent megszerezni akaró tébolya. Most a Velencei-tó közvetlen partjára terveznek szállodát és luxus lakóparkot, zöld területeket semmisítve meg, egyúttal elzárva az embereket, az ott élőket és nyaralókat a strandolás lehetőségétől.

A Demokratikus Koalíció támogatja a gárdonyi és agárdi civilek kezdeményezését, amely a fideszes polgármesterrel szembeszállva megakadályozná, hogy fideszes oligarchák megszállják, elkerítsék és beépítsék a Velencei-tó parti szakaszát.

A DK is részt vett a helyiek által szervezett tiltakozáson és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a kivagyiság és harácsolás ne történhessék meg. Első lépésben állásfoglalást kérünk a fideszes vezetésű megyei önkormányzattól és a szakminisztert is megkérdezzük a hatalom szándékairól, de minden polgári ellenállási kezdeményezést támogatunk az ügyben. – áll a Demokratikus Koalíció friss közleményében.

 

 

Ráczné Földi Judit
a Demokrata képviselők közösségének (A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja

Forrás: MTI OS

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: