Megosztom másokkal is:
  •  

Sokan találgatták, hogy ha felmondott szinte a teljes szerkesztőség, akkor most ebben a pillanatban is honnan vannak friss hírek a portálon.

Az Index maga válaszolta meg ezt a talányt egy szerkesztőségi cikkben:

Miután július 22-én a tulajdonost képviselő igazgatósági elnök, Bodolai László menesztette Dull Szabolcs főszerkesztőt, pénteken az Index.hu szinte teljes szerkesztősége bejelentette távozási szándékát.

Azóta számos kérdést kapunk olvasóinktól arról: hogyhogy frissül még az oldal, ki írja az Indexet most?

Az Index.hu tartalmát a következő napokban/hetekben még a távozó szerkesztőség készíti. Ennek egyszerű oka van: a munkaviszonyunk megszüntetése egy jogszabályok által szabályozott folyamat.

Bár a felmondásukat benyújtó munkatársaink többsége kérte, hogy a munkáltató mentesítse őket a munkavégzés alól, a szerkesztőségi dolgozók jelentős részénél várhatóan nem járulnak hozzá ehhez.

Ezt azt jelenti, hogy a szerkesztőség egy részének a felmondási idő alatt még dolgoznia kell, így a lapunkban a legfontosabb aktuális hírek továbbra is megjelennek.

EMELLETT A KÖVETKEZŐ HETEKBEN, MÍG A JELENLEGI MUNKATÁRSAINKKAL KÉSZÍTJÜK AZ ÚJSÁGOT, VEZETŐ ANYAGAINKBAN FELIDÉZZÜK, MELYEK VOLTAK AZ ELMÚLT TÖBB MINT KÉT ÉVTIZED LEGJELENTŐSEBB, LEGNAGYOBB SÚLYÚ VAGY NEKÜNK LEGFONTOSABB ANYAGAI.


Megosztom másokkal is:
  •