Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Ma van az első indexmentes nap” – írta szombati Facebook-posztjában Litkai Gergely, a Dumaszínház vezetője.

„Kérdés, hogy a Kormány és az államapparátus fogaskerekei, akik nem beszélnek idegen nyelven, honnan tudják majd meg, mi történt a világban.

Illetve honnan tudják majd meg, mi történt ma egyáltalán. Ha valaki felteszi a kérdést egy elégedett államtitkári tárgyalóban, mi történt ma, már jön is a válasz: mi történjen?

Vagy ha megírt valamit az origo.hu, utána kell nézni, hogy ez tényleg megtörtént-e, vagy csak meg lett íratva. Nehéz idők ezek.”

LITKAI GERGELY (BUDAPEST, 1976. OKTÓBER 19. –) KARINTHY-GYŰRŰS MAGYAR HUMORISTA, FORGATÓKÖNYVÍRÓ, FŐSZERKESZTŐ.

SZÁMOS KABARÉMŰSOR KONFERANSZIÉJA, ÖNÁLLÓ BETÉTEK SZERZŐJE A RÁDIÓKABARÉBAN. RENDSZERESEN PUBLIKÁL. KERESKEDELMI RÁDIÓKBAN KEZDI PÁLYAFUTÁSÁT ÖTLETEMBERKÉNT, MAJD A KERESKEDELMI TELEVÍZIÓK LÉTREJÖTTE UTÁN SZÁMOS MŰSOR HÁTTÉREMBERE, ÍGY DOLGOZOTT FRIDERIKUSZ SÁNDOR MEGLEPŐ ÉS MULATSÁGOS, OSZTÁLYTALÁLKOZÓ ÉS FANTASZTIKUS EURÓPA, VALAMINT HAJÓS ANDRÁS KÉSŐ ESTE HAJÓS ANDRÁSSAL CÍMŰ MŰSORÁBAN IS.

AZ ELSŐ MAGYARORSZÁGI STAND-UP COMEDY CLUB, A GODOT DUMASZÍNHÁZ ELINDÍTÓJA – ARDAI TAMÁSSAL, VALAMINT SÁFÁR ZOLTÁNNAL KÖZÖSEN.

A SHOWDER KLUB INDULÁSAKOR ANNAK SZERKESZTŐJEKÉNT DOLGOZOTT. A 2008. OKTÓBER 1-JÉN INDULT MAGYAR NYELVŰ COMEDY CENTRAL TÉVÉCSATORNA FŐSZERKESZTŐJE, MAJD PROGRAMIGAZGATÓJA VOLT. 2012. ÁPRILIS 15-ÉN TÁVOZOTT A CSATORNÁTÓL.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: