Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kalocsa polgármestere olyasmivel hencegett, amit eddig is tudtunk ugyan, de mostmár a látszatra sem ügyelnek. Ne tévedjünk, ez egy beismerő vallomás.

6300.hu szúrta ki azt az égbekiáltó tahósággal kevert ostobaságot, amit Kalocsa polgármestere képes volt kamerába mondani, majd saját facebook oldalán is megosztani.

A portál úgy számol be az ügyről:

A mai napon dr. Filvig Géza Polgármester facebook oldalán büszkén jelentette be, hogy a 305/2020 (VI.30) kormányrendelet értelmében Kalocsa város a közszolgálati dolgozók kötelező béremelésének támogatására 50 478 199 Ft összegű kiegészítő támogatásban részesült.

Ez nagyon jó hír lenne, hiszen minden befolyó pénz a város és az itt élő emberek javát szolgálja.  Azonban a polgármester szájából az általa posztolt videóban elhangzott egy olyan kijelentés, amely eddigi regnálásának legelkeserítőbb mondata.

Az ominózus mondat a videó végén hallható:

“UGYE, MILYEN JÓ, HOGY NEM ELLENZÉKI VÁROS VAGYUNK?”

– eddig a 3600 beszámolója.

Teccikérteniugye! Arról van szó, hogy mesterkélt negédes mosollyal a csávó képes belemondani a kamerába, hogy gyakorlatilag támogatásokat a kormánytól csak a kormánypárti városok várhatnak. Mert a mondata bizony ezt jelenti.

Értjük tehát, hogy miért nem ad forrást a kormány a Lánchídra, miért veszik el az ellenzéki települések pénzeit. Amit ímmel-ámmal de mindenki kiolvashatott a sorok között ez a Németh Szilárdi magasságokban lévő ripacs ki is mondta.

Gratulálunk Polgármester Úr! Ön a leggenygébb láncszem!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: