Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó hozta a hírt, mely szerint: “Kétségtelen tény, hogy a magyar médiatörténet legnagyobb botránya, az ami a napokban zajlik az Index-szel.

Ám Magyarország eddigi legnagyobb hírportáljának újságírói megmutatták, hogy miért Ők a legnagyobbak. – kezdi az ellenzéki blog.

Tegnapi nap során gyakorlatilag felmondott az Index szerkesztősége. Szinte mindenki. Maradjunk annyiban ez egy igencsak bátor és erőteljes lépés volt. Példa nélküli. De pont ezért voltak ők a legnagyobbak. Most is volt bennük bátorság, nem a kényelmes tuti havi fixet választani, hanem az elveiket.

Az Indexes lányok és fiúk nekünk sokszor segítettek tájékozódni. Blogunk, a Hír Hugó is gyakran használta értesüléseit, mint ahogy a teljes magyar média. Ezt köszönjük!

Ám, most az Indexeseknek kell a segítség azzal, hogy melléjük állunk a bátorságukért cserébe. Elindítottak egy Facebook oldalt és ezzel egy mozgalmat: Legyen másik! Itt fognak tudni velünk kommunikálni és remek alap lehet egy új független portál elindítására.

Az oldalukra szépen gyűlnek a követők, a posztunk megírásának pillanatában már 135 ezren követik a Távozó indexesek Facebook oldalt. A fő kérdés az, amit mi most felteszünk, hogy vajon a Távozó indexeseknek

lehet-e több követője, mint Orbán Viktornak?

Lehet, ha mi segítünk nekik! Legyen! Orbánnak most Facebookon 854448 követője van. A cél az, hogy a Távozó Indexeseknek több követőjük legyen tehát, több mint 855 ezer fő.

Ez csak a Te segítségeddel lehetséges, mutatjuk mit csinálj!

1.) Kattints ide, itt érheted el a távozó indexesek Facebook oldalát!

2.) Ahogy a képen is látod: kattints a borítókép alatti szürke tetszik gombra!

3.) Gyere vissza az oldalunkra és oszd meg ezt a posztot Facebookon, küld el ismerőseidnek Messengeren, viberen vagy E-mailban, vagy ha szimpatikusabb oszd meg a távozó indexesek Facebook oldalát!

Ne feled, hogy az Indexeseknek, most komoly erőt kell mutatni. A Te segítséged most pótolhatatlan nekik. S azt se feledd: sok lúd, disznót győz! Legyen több követője a távozó indexeseknek, mint Orbán Viktornak!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a távozó indexesek elindítottak egy Facebook oldalt ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több ember értesüljön a kezdeményezésről!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: