Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Index főszerkesztőjének elbocsátását követően a Momentum Mozgalom tüntetést szervez a lap szerkesztősége elé július 24-én pénteken 18 órára.

A Facebook-esemény szerint hívják mindazokat, akik nem hallgatnak, akik kiállnak a szabad sajtó és egy szabad ország mellett.

Mint fogalmaznak, az Index szerkesztősége elmondta, mi történik: beavatkozás a munkájukba, fenyegetés, zsarolás, kényszerítés, nyomásgyakorlás, ellehetetlenítés. Ahol kicsinálják az összes szabad médiumot, ahol rémhírterjesztésért visznek el rokkantnyugdíjasokat, az nem egy demokratikusan működő jogállam, teszik hozzá.

 

Az Index szerkesztősége elmondta, mi történik: beavatkozás a munkájukba, fenyegetés, zsarolás, kényszerítés, nyomásgyakorlás, ellehetetlenítés.

Ezt nem engedhetjük.

Ahol kicsinálják az összes szabad médiumot, ahol rémhírterjesztésért visznek el rokkantnyugdíjasokat, az nem egy demokratikusan működő jogállam!

 

 

Egy demokráciában nem történhet olyan, hogy “szervezeti átalakításokra” és “szinergiákra” hivatkozva egy kormányközeli tulajdonos egyik napról a másikra elküldi az ország legismertebb online hírportáljának a szerkesztőjét. Mindezt persze úgy, hogy közben mindenki tudja, hogy a céljuk kizárólag annyi, hogy elhallgattassanak mindenkit, aki nem ért egyet velük, aki megírja a valóságot.

2020. július 24-én, pénteken az Index szerkesztősége elé hívjuk mindazokat, akik nem hallgatnak! Akik kiállnak a szabad sajtó és egy szabad ország mellett!

Vonuljunk együtt a Karmelita kolostorhoz, és mutassuk meg: nincsen szabad ország szabad sajtó nélkül!

A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRJÜK, HOGY AZ ESEMÉNYEN MINDENKI VISELJEN MASZKOT!

A rendezvényt a Momentum Mozgalom nevében Béni Kornél szervezi.

Forrás: 24.hu / Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: