Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Az Index.hu Zrt igazgatósága mérlegelte az elmúlt időszak eseményeit, és az igazgatóság elnöke a mai napon kezdeményezte Dull Szabolcs főszerkesztő munkaviszonyának rendes felmondással történő megszüntetését” – ezt Bodolai László, az igazgatóság elnöke írja közleményében.

 

A főszerkesztő pozíciója egyelőre betöltetlen marad, az igazgatóság később nevez ki valakit.

„Bodolai László az Index munkatársaihoz eljuttatott tájékoztató levelében kiemelte, hogy az index politikai függetlensége nem volt és most sincs veszélyben, jelenleg egy belső aggódás által generált bizonytalanság gazdasági hatása a legnagyobb veszély, ami a lapra leselkedik” – áll a közleményben.

“Az utóbbi napok megmutatták, hogy a főszerkesztőnek nem volt módja a piaci helyzetet kedvezőtlenül befolyásoló belső folyamatokat megállítani vagy kontrollálni, ezért döntöttem a menesztéséről” – indokolta döntését Bodolai.

 

 

Bodolai további intézkedésként a korábban megüresedett vezérigazgatói posztra Szombathy Pál igazgatósági tagot kérte fel, valamint szintén a mai nappal bekerült a társaság igazgatóságába Sztankóczy András, jogász, újságíró is. Azért történt utóbbi, mert az igazgatóságból múlt héten távozott a stratégiai partner , az Indamédia két vezetője.

Forrás: 24.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: