Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hihetetlen agyrém, de igaz: a koronavirus.gov.hu oldalon (tudják, az „egyetlen hiteles forrás”) fullba nyomják a legprimitívebb kormánypropagandát.

Két, járvánnyal kapcsolatos hír között megjelenik Orbán, Szijjártó vagy a kormányszóvivő hazug üzenete a miniszterelnök brüsszeli tárgyalásairól.

De Müller Cecília arról is fontosnak tartja tájékoztatni a közvéleményt, hogy Novák Katalin interjúja szerint „Amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a családtámogatások fedezetét a kormány előteremti, a körük pedig bővülni fog, nem szűkülni”!

Olyan ez, mint amikor a mocskos propagandagépezet a világbajnokság meccseinek szüneteiben hányta a pofánkba az egyperces propagandahíreket.

Ezek szerint a koronavirus.gov.hu oldal (még egyszer: Müller szerint az egyetlen hiteles tájékozódási forrás a járvány alatt) elég látogatott – gondolom, mindenki figyeli, hogy lehet-e menni „horvátba”, vagy sem.

A propagandamesterek pedig nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy ne rakjanak ide is kormányüzeneteket…

Persze sokkal nagyobb baj, hogy az oldalon nincsenek valódi részletes és ellenőrizhető információk, mégis, amit a propagandisták most megengedtek maguknak, az ismét egy szintlépés…

Segítsen Ön is harcolni a piszkos propagandagépezet ellen! Mutassuk meg, hogy elegünk van az agymosásból, küldje el a „konzultációs” íveket a TITA Alapítvány címére 1401 Budapest, Pf. 152, vagy adja le valamelyik gyűjtőponton:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: