Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A politikusnő úgy menekült meg, hogy mankóval suhintott a rá támadó szatír lába közé.
Az édesanya – aki neve elhallgatását kérte – a Blikk szerint azonnal cselekedett, amikor kiszúrta a beteg hajlamú férfit.

Segítségére a mankója volt, amit egy korábbi sérülés miatt kell használnia.

„Teljes lelki nyugalomban bicegtem hazafelé, fényes nappal a város két játszótere között, amikor észrevettem, hogy egy férfi jön mögöttem és cicceg.

Hátranéztem és akkor megláttam, hogy pár méterre önkielégítést végez. Mivel sajnos már korábban is történt velem hasonló, még Budapesten, tudtam, hogy nem fagyhatok le, mert különben megérzi az ijedségemet és a tehetetlenségemet, és akkor ki tudja, mit tesz velem”

– emlékezett a nő, aki hiába utálta a mankót, amióta csak azzal tud közlekedni, most mégis nagyon jól jött.

„A lába közé suhintottam vele, és ettől a pali úgy megriadt, hogy futásnak eredt. Így megmenekültem, de azt csak remélni merem, hogy más nővel szemben nem próbálja meg ugyanezt” – mondta.

A támadó egy 40 év körüli, teljesen jól öltözött férfi volt a politikus leírása szerint, más esetben biztos, hogy békés családapának és nem egy perverz szatírnak nézte volna.

A politikusnő még gondolkodik a feljelentésen, de valószínűleg nem teszi meg, mert tapasztalata szerint nem igazán történik semmi hivatalosan az ilyen ügyekben. Amikor a fővárosban érte ennél is durvább inzultus, a hatóság segítségét kérte, de hiába.

Forrás: Blikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: