Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha Schamschula György a havi 5 milliós fizetésért csak annyit tud mondani a tisztességes bérekért tüntető postásoknak, hogy Brüsszel miatt nem kaphatnak fizetésemelést, akkor ideje lenne távoznia.

A dolgozók ugyanis joggal várják el a Posta vezérigazgatójától, hogy mindent megtegyen azért, hogy ne megalázóan alacsony fizetésért kelljen dolgozniuk.

Azonban úgy tűnik, hogy Schamschula az évi 60 milliós biztos jövedelmének a tudatában csak hátradől a székében és másra próbálja hárítani az alkalmatlanságát.

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy hol van ilyenkor az Orbán-kormány harciassága? Az adómentes pálinkafőzésért a miniszterelnök képes volt „szabadságharcot” hirdetni Brüsszel ellen, most azonban a postai dolgozók nem érnek neki legalább ennyit?

Schamschula György vagy távozzon, vagy kezdjen el végre megdolgozni a többmilliós álomfizetésért és dolgozza ki, hogyan lehet a postások bérét megemelni!

A Fidesz pedig tekintse legalább olyan fontosnak egy állami cég dolgozóinak a megélhetését, mint a pálinkafőzést, és tegyen meg mindent azért, hogy a hóban, fagyban, esőben, kánikulában is kemény dolgozók tisztességes fizetés kapjanak!

Az MSZP baloldali pártként a magyar munkavállalók szövetségese, kiállunk a magyar postások mellett és támogatjuk az érdekvédelmi harcukat a Parlament falain belül és azon kívül is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: