Megosztom másokkal is:

Nehéz szavakat találni a jobboldalon arra, amit Gyurcsányék készítettek. Merthogy ez a videó nem gúny, nem gyúnyolja ki a nemzeti érzésüeket, mégis mardosó szégyent érez mindenki, aki szereti a hazáját.

A jobboldaliak azonban csak keresik a szavakat, hiszen Gyurcsány Ferencék az általuk készített videóval nem gúnyoltak, nem belegázoltak a nemzeti érzelmű magyarok szívébe, mégis dühöt és szégyenérzetet vált ki a videó.

Ez az érzés jogos, ám nem a videó elkészítése, hanem a tartalma az ami ezt kiváltja. Mert nemzeti-e az a kormány, ami a saját országával ezt műveli, nemzeti-e az a kormány ami ahelyett, hogy magyar emberek életét védené, segítené, lehetővé tenné a gyógyulásukat, sehonnani senkiháziak hobbijára költ, miközben rohadnak a kórházak.

Ezért üt akkorát a DK videója, melyben semmi mást nem tesz a párt, mint bemutatja a valóságot. Azt, amikor a milliónyi magyart összeforrasztó, a jobboldal himnuszaként aposztrofált “Nélküled” hangjaira rászekresztettek néhány kórházi képet:

Ha van magyar sorstragédia, akkor ez az. Az hogy szeretteink, barátaink, sőt rosszabb esetben mi magunk vagyunk ilyen körülmények között kénytelenek reménykedni a bajban.

Szégyene az országnak, szégyene a nemzetnek az, amit Orbánék tettek vele.

Oszt meg, ha egyetértesz vele!


Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --