Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miután a kormány egyszerre kezdett a MÁV és a VOLÁN járatainak országos ritkításába, tegnap bejelentették, hogy szeretnék, ha minden nagyobb város elérhető lenne legalább kisrepülőgéppel, ezért repülőtér-fejlesztési terveket várnak a városoktól.

Nem baj, hogy a közutak évről-évre egyre rosszabb állapotban vannak, nem baj, hogy egyre kevesebb busz és vonat fog járni az országban, a fideszes nagyuraknak akkor is leszállópálya kell.

Elvégre – ahogy a fideszes véleményvezérek mondták Rogán Antal helikopterezése után – minden középosztálybeli megengedheti magának a helikoptert, ezentúl ez nyilván érvényes lesz a kisrepülőgépre is.

A Demokratikus Koalíció szerint a bejelentett repülőtér-fejlesztési terv a kormányzati urizálás és pofátlanság különös elegye.

A DK szerint a fideszes nagyurak már titkolózás nélkül építik át az országot a nép érdekei helyett a saját igényeik szerint: busz, vonat és járható közút nem lesz, de a fideszes magángépek minden magyar városban le tudnak majd szállni.

Az sem gond, hogy Európában a klímavédelmi célok miatt éppen most szüntetik meg a rövidtávú repülést, elvégre nehogy már szegényes luxusterepjárók hátsó ülésén kelljen átvészelnie a belföldi utakat a fideszes milliárdosoknak.

A DK szerint ez az ország már nem a magyaroknak, hanem az urizáló fideszes politikusoknak és oligarcháknak épül.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: