Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírTV stábja ma, szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából.

A riporter hölgy ugyan azt hazudta, hogy próbáltak előtte telefonon keresni, ez persze nem igaz.

A HírTV-nek most is azt ajánlottam, mint minden alkalommal, amikor a propagandagépezet lejáratni szeretne:

ÉLŐ műsorban minden témában nagyon szívesen elmondom a véleményemet és válaszolok a kérdéseikre.

Valamiért aztán soha nem hívnak – miközben a miniszterelnök kéthetente kap órákat a „közrádióban”, ellenzéki vezető élőben soha nem szerepelhet a „közmédiában” és persze a HírTV hazugsággyárában sem.

Azt már egyébként szinte megszoktam, hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni.

Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezete megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket. Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz.

Az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz.

A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik…

Aztán jött a „nagy leleplezés”: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál… Emiatt a „sztori” miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.

A felvételt azért is csináltam, mert gondolom, a „tudósításban” majd az hangzik el, hogy „nem voltam hajlandó interjút adni . Pedig nagyon szívesen, bármikor, ÉLŐBEN.

Aki tevékenyen is szeretne harcolni a mocskos propagandisták ellen, továbbra is küldheti a hazug íveket a Tisztességes és Igazságos Alapítvány postafiókjára: 1401 Budapest, Pf. 152., vagy leadhatja valamelyik gyűjtőpontra is, itt a térkép:

Valódi konzultáció, leadópontok – Google My Maps

Valódi konzultáció, leadópontok

(És igen, a szekszárdiak leadhatják a rendelőmben, vagy akár bedobhatják a postaládámba is. A luxuslakásomat – a Tv2 szerint az – ma láthatják a HírTV-ben is.) Kevesebb jelenjen meg


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: