Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

10 év Fidesz uralom eredményei

Az elmúlt 10 évben a Fidesz mindent megtehetett volna a magyar emberek boldogulásáért, de sajnos, csak a saját érdeküket nézték.

A Fidesz és Orbán kisebb és olcsóbb államot ígért. Nem ezt látjuk.

Az miniszterek és államtitkárok száma több, mint négyszeresére nőtt és az államtitkári fizetésüket is drasztikusan, 750 ezer forintról 1 millió 750 ezer forintra emelték.

A miniszterek, államtitkárok és államtitkári besorolású Fideszesek száma már a 300 főt is meghaladja. Ehhez persze rengeteg szolgálati kocsi is kell, így legutóbb is 82 milliárd forintot terveztek be erre.

Ezzel szemben 10 éven át egy huncut fillérrel nem emelték a családi pótlékot, a GYES-t, és több, mint egy évtizede változatlanul csak 28.500-Ft az öregségi nyugdíjminimum.

Soha olyan kevés lakás nem épült még hazánkban, mint a Fidesz kormány 10 éve alatt, ami éves átlagban nem éri el a 15 ezer darabot sem, ami a korábbi időszakok fele, harmada.

(2003-2010. között 279 ezer lakás, 2011-2019. között 120 ezer lakás)

Viszont elhagyta hazánkat félmillió és a Kárpát-medencét mintegy egymillió magyar a jobb és biztonságosabb élet reményében.

Sajnos, a 10 éves Fidesz uralom legfőbb jellemzője lett a kormányzati luxus, az agyonfizetett politikai kinevezettek, a százmillárdba került hazug propaganda, a többszáz milliárdért épített, de üresen kongó stadionok, a használt és rozsdás Oroszországból beszerzett metrókocsik, a fel nem újított Lánchíd, a válságos állapotban lévő egészségügyi rendszer, az oktatásban tapasztalható krízis, és a katasztrofális minőségű utak.

Az MSZP az elmúlt időszakban is letette javaslatait a magyar emberek védelme érdekében. https://mszp.hu/hir/ujjaepitest

Az MSZP készen áll, hogy az ellenzéki pártokkal közösen leváltsuk Orbánt és bűnös rendszerét és létrehozzuk együtt az igazságos, mindenki számára élhető, biztonságosabb és zöldebb IV. Magyar Köztársaságot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: