Megosztom másokkal is:
  • 678

10 év Fidesz uralom eredményei

Az elmúlt 10 évben a Fidesz mindent megtehetett volna a magyar emberek boldogulásáért, de sajnos, csak a saját érdeküket nézték.

A Fidesz és Orbán kisebb és olcsóbb államot ígért. Nem ezt látjuk.

Az miniszterek és államtitkárok száma több, mint négyszeresére nőtt és az államtitkári fizetésüket is drasztikusan, 750 ezer forintról 1 millió 750 ezer forintra emelték.

A miniszterek, államtitkárok és államtitkári besorolású Fideszesek száma már a 300 főt is meghaladja. Ehhez persze rengeteg szolgálati kocsi is kell, így legutóbb is 82 milliárd forintot terveztek be erre.

Ezzel szemben 10 éven át egy huncut fillérrel nem emelték a családi pótlékot, a GYES-t, és több, mint egy évtizede változatlanul csak 28.500-Ft az öregségi nyugdíjminimum.

Soha olyan kevés lakás nem épült még hazánkban, mint a Fidesz kormány 10 éve alatt, ami éves átlagban nem éri el a 15 ezer darabot sem, ami a korábbi időszakok fele, harmada.

(2003-2010. között 279 ezer lakás, 2011-2019. között 120 ezer lakás)

Viszont elhagyta hazánkat félmillió és a Kárpát-medencét mintegy egymillió magyar a jobb és biztonságosabb élet reményében.

Sajnos, a 10 éves Fidesz uralom legfőbb jellemzője lett a kormányzati luxus, az agyonfizetett politikai kinevezettek, a százmillárdba került hazug propaganda, a többszáz milliárdért épített, de üresen kongó stadionok, a használt és rozsdás Oroszországból beszerzett metrókocsik, a fel nem újított Lánchíd, a válságos állapotban lévő egészségügyi rendszer, az oktatásban tapasztalható krízis, és a katasztrofális minőségű utak.

Az MSZP az elmúlt időszakban is letette javaslatait a magyar emberek védelme érdekében. https://mszp.hu/hir/ujjaepitest

Az MSZP készen áll, hogy az ellenzéki pártokkal közösen leváltsuk Orbánt és bűnös rendszerét és létrehozzuk együtt az igazságos, mindenki számára élhető, biztonságosabb és zöldebb IV. Magyar Köztársaságot.


Megosztom másokkal is:
  • 678