Budapest - Fotó: Travel Shop. ge
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik szerint újabb kicsinyes bosszúhadjárat indul Budapest ellen.

A koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések súlyos csapást mértek az önkormányzatokra, illetve a hazai turizmusra.

A magyar gazdaság számára turisztikai szempontból a legfontosabb a tavaszi-nyári időszak, mostanra – a korlátozások következtében – azonban rengeteg magyar kis- és középvállalkozás került a szakadék szélére.

Bár a Orbán-kormány mentőcsomagjai reménnyel tölthetnék el az ágazat szereplőit, úgy tűnik a fideszesek egy ilyen súlyos válsághelyzetben sem tudnak eltekinteni a bosszútól és a saját zsebeik kitömésétől, ugyanis köztudott, hogy az Orbán-család és Orbán Viktor strómanjai számtalan turisztikai érdekeltséggel rendelkeznek.

A miniszterelnök köreihez köthető vezetésű Magyar Turisztikai Ügynökség úgy indított pályázatot a szállodák és a turisztikai szakemberek megsegítésére, hogy arra csak vidékről lehessen pályázni, ez pedig ismét egyértelműen mutatja, hogy a kormány nem állt le a politikai bosszúhadjáratával, melyet az október 13-i csúfos vereség miatt indított az ellenzéki vezetésű városok, így Budapest ellen is.

Fővárosunk kiemelten kedvelt turisztikai célpont, melyet óvnunk és fejlesztenünk kell. Ezzel szemben Orbán Viktor és kormánya úgy tűnik hadat űz lerombolásából csak azért, mert elvesztettek egy választást. Hol van ilyenkor a hangzatos “senkit nem hagyunk az út szélén” kérdés? Vagy ez csak a fideszesekre vonatkozik?

A Jobbik budapesti elnöksége felszólítja a kormányt, hogy tegye félre a sértődöttségét, és ne a saját érdekeiért, hanem a magyar emberek, a budapestiek érdekeiért dolgozzon!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: