Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Házbizottság ülésén arra tettünk javaslatot, hogy az Országgyűlés nyilvánítsa ki, hogy halaszthatatlan feladata van a gyermekek védelmének megerősítése érdekében és a szociális ágazat dolgozóinak elismerése ügyében -írja az MSZP.

Az ellenzéki pártok támogatták a javaslatokat, a kormánypárti képviselők azonban leszavazták azokat.

A Fidesz nem engedte napirendre venni a pe***fília, gyermek****ráfia és a kiskorúak kihasználásának üldözéséről, határozott büntetéséről, a közbizalom helyreállításáról szóló javaslatunkat, ami különösen elképesztő azok után, hogy az egész országot megdöbbentette a fideszes pe**fil nagykövet szörnyű tette és az azért kirótt enyhe ítélet.

A Fidesz nem engedte napirendre venni a szociális dolgozók egyszeri rendkívüli juttatásáról és bérfejlesztéséről szóló javaslatunkat, amely szerint a szociális munka napjáig, november 12-ig az ágazat dolgozói az áldozatos munkájuk elismeréseként megkapnák az egyszeri 500 ezer forintos juttatást.

A kormánypártok képviselői ezzel bebizonyították, hogy csak a médiában tartják fontosnak a gyermekvédelem ügyét és megerősítették, hogy továbbra sem tartják sokra azok munkáját, akik az első vonalban harcoltak a járvány ellen, és a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévőknek nyújtottak segítséget megalázóan alacsony bérért.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: