Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte minden nap kiderül hogy hazudoztak, a kérdés, ez hány emberhez jut el?

Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere elsőfokon pert nyert a Magyar Nemzet ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Az ítélet értelmében a kormánypárti propagandalapnak helyreigazítást kell közzétennie, amelyben több hazugságot is beismer.

Egyrészt azt, hogy valótlanul állította, Erzsébetváros Önkormányzata csökkentette az önkormányzati dolgozók – köztük az óvodapedagógusok – fizetését, továbbá azt is, hogy Erzsébetváros Önkormányzata éves szinten 100 ezer forintos ruhapénzt és az Erzsébetváros-pótlékot is megszüntette már a veszélyhelyzet elrendelése előtt.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a bíróság döntését, egyben figyelmeztet: talán nem véletlen, hogy a kormánypropagandisták önkormányzati dolgozók fizetésének és juttatásainak csökkentését vizionálták az önkormányzatokat érő megszorítások közepette.

Nem lepődnénk meg, ha az Orbán-kormány azzal a megfontolt céllal sújtotta volna megszorításokkal az önkormányzatokat, hogy kárt okozzon az önkormányzatok dolgozóinak és a kerületekben élőknek.

Két rossz hírünk is van Orbán Viktornak és pártjának: európai magyarként nem csak magunkért állunk ki a bíróságon, ha hazudnak rólunk, hanem megvédjük a kerületeket, Budapestet és a budapestieket is a kormánytól.

Kérjük ossza meg ezt a cikket, hogy az igazság is terjedhessen a hazugsággal szemben!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: