Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt hetekben minden budapesti észrevehette, hogy a városban rengeteg a szúnyog. Az enyhe tél miatt mindenki sejthette, hogy érdemi állami szúnyogirtás nélkül ebből baj lesz, csak az nem, akinek a feladata lett volna.

A közelmúltban Katasztrófavédelemhez fordultam, hogy megtudjam, miért nem végzik a szúnyogirtást, válaszul pedig azt közölték, hogy náluk senki nem jelezte a problémát.

Ha bármely tisztességes XVIII. kerületi polgár azt mondaná a munkahelyén, hogy azért nem végezte el a munkáját, amiért a fizetését kapja, mert nem nyújtottak be hozzá külön kérvényt, még aznap kirúgnák.

A kormány Budapest-ellenes politikájának legújabb mélysége, hogy szó szerint a bőrünkön érezzük, milyen az, ha egy kormány a saját fővárosa, a kerületei és a budapestiek ellen hoz döntéseket.

A Katasztrófavédelemtől azt követeltem, hogy azonnal kezdjék meg a szúnyogirtást, és az állam lássa el a törvényben meghatározott feladatait!

A XVIII. kerület 20 millió forintot fog költeni szúnyoggyérítésre, annak teljes tudatában, hogy ez nem a mi feladatunk lenne. A járvány elleni védekezést is megoldottuk a kormány nélkül, meg fogjuk oldani ezt is! Mi, DK-s polgármesterek vigyázunk Budapestre!

Szaniszló Sándor

A XVIII. kerület DK-s polgármestere


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: