COVID-19 - Fotó: dunstreda.sk
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rohamosan nő világszerte és a szomszédos országokban is a koronavírus fertőzöttek száma…Ismét rendkívüli helyzetet hirdettek Belgrádban, ahol rohamosan nő a koronavírus fertőzöttek száma. Újra egyre több a beteg az egyesült államokbeli Floridában, és kötelező lesz a maszkviselés Texasban. Kim Dzsong Un közben bejelentette: országa tökéletesen megakadályozta, hogy a koronavírus bejusson Észak-Koreába.

359-cel nőtt a koronavírus fertőzötteinek száma az elmúlt 24 órában Szerbiában. Mivel az esetek többsége belgrádi, ezért újra korlátozásokat vezettek be a fővárosban. Orbán Viktor csütörtökön azt mondta, hogy az unión kívüli országok esetében csak Szerbia területéről enged be polgárokat Magyarország.

Fertőtlenítik az egyik angliai sörözőt, miután a több hónapja tartó zárva tartási kötelezettséget feloldják az országban.

“Július 4-ét céloztuk meg az enyhítésekben. Szerintem jól állunk, de az az üzenetem, hogy emberek, most már ne rontsuk el” – figyelmeztetett Boris Johnosn brit minszterelnök egy rádiós interjúban.

Az Egyesült Államok 50 tagállamából már 37-ben nő ismét a koronavírus-fertőzöttek száma, a leghevesebb az emelkedés Floridában.

“Most egy másik periódusban vagyunk amiben másfajta lépéseket kell tennünk. Amikor az elnök felkért engem erre a feladatra, egy célom volt, hogy életeket mentsünk. De amikor az elterjedés lassítására bevezetett 45 nap végére értünk, onnantól már két célunk volt, nem csak, hogy életeket mentsünk, hanem, hogy Amerikát ismét megnyissuk” – jelentette ki Mike Pence, amerikai alelnök.

63 új koronavírusos esetet jelentett Dél-Korea az elmúlt 24 órában, amelyeknek többsége most először nem Szöulban, hanem vidéki városokban volt, ezért ismét bezárták a könyvtárakat és múzeumokat, és szigorítják a társadalmi távolságtartási szabályokat.

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető azt közölte, hogy országa tökéletesen megakadályozta, hogy a koronavírus bejusson a területére.

Forrás: atv.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: