Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony bizony! A legkisebb bátrabb magyarnak megint a mázesbödönben ragadt a keze. Azaz kiderült, hogy nem is olyan bátor, mint hittük.

Az MSZP XVI. kerületi szervezete osztotta meg azt a két fényképet, amely jól példázza mi a különbség Viktorunk és “bezzegKarácsony” között, íme:

A HŐSCINCÉR. Van akit a TEK marcona hada vesz körül, van akinek a nép a testőre.

Van aki saját zártkörű piknikjén is belegyömöszöli magát az egyre szűkülő kevlár mellénybe, van aki szép nyugiban beszélget a tömegben, mint aki ugyan olyan ember mint mi. Minden pénz az övé lehet, de ezt az érzést már soha sem fogja megérni.

Szavakban bátor őkelme, örökös harcban áll, ellenséget keres és talál. Még ott is ahol nincs és soha sem volt.

Nem sajnálva pénzünket, örökösen kiabálja: “Ne nézz hátra, jön a farkas, nagyot üt a hátadra! ” Hívei meg hálásak, hogy Ő jól megvédi őket.

De egyre többen látják, hogy csak bemázolt deszka az imádott bálvány. Annyiszor cserélte ki az elveit, mint más az alsónadrágját. A szemünk előtt épült le és vált szánalmas szájnyalogató, nyakkendőigazgató pojácává.

Már csak papírból olvassa fel beszédírói legépelt szövegét. Az előre legyártott panelekből reagál a hozzá intézett kérdésekre.

Mi lenne, ha hazug nemzeti konzultációk helyett valós kérdésekre valós válaszokat adhatnának a magyarok? Retteg ettől, mert valós képet kapna arról, mi történik az országban.

Eljutna hozzá a közmunkások nyomora, a kórházakból kirakott betegek jajkiáltása, a külföldön boldogulást keresők véleménye. Nincs sok hátra és rádöbben: “AZÉRT A NÉP AZ ÚR!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: